Speciallæge I Neurologi Jens Bov ApS, Hvidovre

1 Bedømmelse
Ring i dag
opdateret d. 24-04-2019 Yext PowerListings

Driftstimer

Disse tider kan blive påvirket pga. coronavirusrestriktioner udstedt af regeringen.
onsdagon
10:00 – 16:00
torsdagto
10:00 – 12:00
fredagfr
10:00 – 12:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandagma
10:00 – 12:00
2. Pinsedag kan påvirke disse timer
tirsdagtiLukket
Åbnet nu.
Lukker i  4 h 50 min.
4 h 50 min

Beskrivelse

Speciallæge i neurologi, Jens Bov, behandler alle former for sygdomme i nervesystemet, herunder narkolepsi, nervelidelser, hukommelsesbesvær, migræne m.m. Kontakt os gerne for at bestille tid.


Stikord:
Speciallæger, Migræne, Svimmelhed, Søvnløshed, Nervesygdomme, Parkinson, Nerver, Hovedpiner, Hukommelsesbesvær, Rygsygdomme, Specialklinikker, Narkolepsi, Nervesmerter, Absence, Hjernesygdomme, Nervelidelser, Neurobiologi, Rysten, Ansigtssmert, Bevægelsesforstyrrelser, Blod-Hjerne-Barrieren, Nervelæger, Neurobiologiske Sygdomme, Neurologiske Klinikke, Neuromedicin Hovedpine, Parkinson Sygdomme, Parkinson Symptomer, Rysten på Hænderne, Speciallæger i Neuromedicin
Kategorier
Neurologi
Speciallæge I Neurologi Jens Bov ApS er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Tilfreds

, mere end 2 år siden

Jeg har store problemer med følelsen i mine ben, summen, og stikken, og direkte smerter, og det har nu også bredt sig til mine arme/fingre.

Jeg kontaktede Jens Bov, og allerede i telefonen fik jeg en rigtigt sød og venlig betjening, og da de hørte hvor bekymret jeg var, fandt de et afbud så jeg allerede kom til i løbet af 5 dage.
Jens Bov er sød, en mand af få ord, men jeg følte at jeg blev undersøgt godt og grundigt, og jeg blev sendt videre til en omfattende blodundersøgelse på blodlaboratoriet, og til en nerve undersøgelse på Glostrup hospital. Jeg ringede tilbage til Jens bov's sekretær samme dag som undersøgelsen blev lavet og igen pga min bekymring (og forværring af symptomerne) gik de udover de normale linjer og kontaktede hospitalet og fik dem til at haste fax papirerne til Jens bov, så vi kunne komme videre i undersøgelses forløbet, og jeg fik en hastetid allerede dagen efter kl. 10.45.

Det møde er så i morgen, så jeg ved ikke mere - jeg kan blot sige at jeg føler at jeg bliver behandlet godt, og at de tager det man siger alvorligt, og de gør hvad de kan for at finde en løsning.

Tak fordi at i tager så godt hånd om mig. Og i har min varmeste anbefaling til fremtidige patienter.

Mvh
Brian Kristiansen
#tilfreds med neurolog
Skriv kommentar    Meld misbrug

Skriv en bedømmelse af Speciallæge I Neurologi Jens Bov ApS!

Del dine erfaringer!